Om oss

VocalHouse är ett Stockholmsbaserat företag med fokus på körsång, som funnits i 7 år . Alla våra körledare är utbildade vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och har stor erfarenhet av sång och körcoaching.

Vårt mål är att du ska få känna glädjen i att sjunga och utveckla din sångröst tillsammans med oss. Vi riktar oss både till dig som är en erfaren sångare och till dig som är nybörjare.

Vi är själva aktiva musiker och sångare med kontaktnät och inblick i Sveriges musikbranch. Tillsammans har vi bl.a. jobbat med Körslaget i TV4, samt undervisat på flera av Stockholms största sångskolor.

Körledare

Camilla om Josefine:
Josefine är en inspirerande och varm person och sångcoach. Hon har stenkoll på soul, pop och gospelgenren. Vill man höra svängig pop/gospel ska man lyssna på hennes grupp Praise Unit. Tillsammans med dem har hon varit på Europa och USA-turnéer och släppt 3st album! Josefine är expert på att skapa en lustfylld och trevlig stämning när hon undervisar och hon är dessutom en riktigt bra pianist!
Josefine om Camilla:
Det unika med Camilla som sångcoach är att hon har mycket egen erfarenhet av att stå på scen. När hon inte jobbar med VocalHouse sjunger hon med det framgångsrika bandet Fröken Elvis med skivsläpp och Sverigeturnéer. Sen är hon en röstnörd och kan allt om hur rösten funkar. Camilla är ett energiknippe, med henne har man alltid roligt!

Camilla om Rebecca:
Rebecca är en kompetent sångpedagog och körledare och väljer ständigt att vidareutbilda sig inom den senaste röstforskningen. När hon inte undervisar på VocalHouse frilansar hon flitigt som leadsångerska i olika band, och i proffskören Masters Voice. Rebecca är en inspirerande och duktig pedagog. Här kan du boka sånglektioner med Rebecca.

Under våren undevisar också duktiga Moa Segerfeldt i Vocal House!
Moa är ett energiknippe som bla. körar bakom Carola och Petra Marklund!