Vilken kör passar DIG?


VocalHouse har olika körer som riktar sig till sångare på alla nivåer, både till dig med mycket erfarenhet och till dig som är nybörjare och helt utan förkunskap.
Gemensamt för alla våra körer är att vi sjunger de bästa och roligaste poplåtarna i flerstämmiga arrangemang anpassade efter kören. Körrepetitionerna genomsyras av energi och sångglädje. Vi ses en gång i veckan, mitt i Stockholm, under 12 tillfällen per termin och jobbar med sångteknik, stämsång och uttryck. Varje termin avslutas med en stor konsert. 

Här kan du hitta en kör, dag och tid som passar dig.
Tveka inte att höra av dig till oss om du känner dig osäker på vilken nivå du ska välja.

Popkör

Passar både dig med och utan tidigare körerfarenhet och som älskar att sjunga tillsammans med andra! Alla låtar lärs ut på gehör men du får också lära dig att tyda och följa en notbild. Medlemmarna har tillgång till stämfiler. Det är inget inträdesprov till kören, alla är välkomna!
Läs mer

Popkör med inträdesprov

Passar dig som är en mer erfaren sångare och som har sjungit i kör tidigare. Alla låtar lärs ut på gehör och med hjälp av noter, notläsning är dock inget krav. Körerna har inträdesprov efter anmälan.
Läs mer

Popkör för seniorer

Passar sångare 55+ både med och utan tidigare körerfarenhet som älskar att sjunga tillsammans med andra!  Alla låtar lärs ut på gehör men du får också lära dig att tyda och följa en notbild. Medlemmarna har tillgång till stämfiler. Det är inget inträdesprov till kören, alla är välkomna!
Läs mer