Vilken kör passar DIG?


VocalHouse har körer på tre olika nivåer. Därför kan vi erbjuda en kör för alla sångare, både för dig med mycket erfarenhet och för dig som är nybörjare och helt utan förkunskap.
Gemensamt för alla våra körer är att vi sjunger de bästa och roligaste poplåtarna i flerstämmiga arrangemang anpassade efter kören. Körrepetitionerna genomsyras av energi och sångglädje. Vi ses en gång i veckan, mitt i Stockholm, under 12 tillfällen per termin och jobbar med sångteknik, stämsång och uttryck. Varje termin avslutas med en stor konsert. 

Här kan du hitta en nivå och tid som passar dig.
Tveka inte att höra av dig till oss om du känner dig osäker på vilken nivå du ska välja.

Nivå 1

Nivå 1 passar dig som älskar att sjunga, men inte har någon tidigare erfarenhet av körsång.  Alla låtar lärs ut på gehör och med hjälp av stämfiler som medlemmarna kan ladda ner och lyssna på. Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna!
Läs mer

Nivå 2

Nivå 2 passar dig som tidigare har sjungit i nivå 1 eller motsvarande och vill ha lite mer utmaning. Alla låtar lärs ut på gehör men du får också lära dig att tyda och följa en notbild. Medlemmarna har tillgång till stämfiler. Det är inget inträdesprov till kören, alla är välkomna! Läs mer

Nivå 3

Nivå 3 är för dig som är en mer erfaren körsångare och som tidigare har sjungit i nivå 2 eller motsvarande. Alla låtar lärs ut på gehör och med hjälp av noter. Notläsning är dock inget krav. Körerna har inträdesprov efter anmälan. Läs mer