top of page
Vocalhouse

Vilken popkör passar dig?

Körer på alla nivåer

Vocalhouse har körer som riktar sig till sångare på alla nivåer. Både till dig med mycket erfarenhet och till dig som är nybörjare och helt utan förkunskap. Tveka inte att höra av dig till oss om du känner dig osäker på vilken nivå du ska välja.

Popkör utan inträdesprov

Passar både dig med och utan tidigare körerfarenhet och som älskar att sjunga tillsammans med andra! Alla låtar lärs ut på gehör men du får också lära dig att tyda och följa en notbild. Medlemmarna har tillgång till stämfiler. Det är inget inträdesprov till kören, alla är välkomna!

Popkör med inträdesprov

Passar dig som är en mer erfaren sångare och som har sjungit i kör tidigare. Alla låtar lärs ut på gehör och med hjälp av noter, notläsning är dock inget krav. Körerna har inträdesprov efter anmälan.

Popkör för seniorer

Passar sångare 60+ både med och utan tidigare körerfarenhet som älskar att sjunga tillsammans med andra!  Alla låtar lärs ut på gehör men du får också lära dig att tyda och följa en notbild. Medlemmarna har tillgång till stämfiler. Det är inget inträdesprov till kören, alla är välkomna!

Vocalhouse

Jag har sjungit i kör i många år och äntligen har jag hittat en kör med både kul repertoar, peppig energi och som är på rätt nivå för mig!

Anna Leander

bottom of page