top of page

Våra villkor

Det finstilta

Medlemskap

När du går med i någon av VocalHouse körer så blir du medlem. Dvs. du är automatiskt återanmäld och slipper anmäla dig inför varje ny termin. Det är enbart till för att du ska slippa riskera att förlora din plats. Inför terminsstart får du ett mail när det är dags att betala terminsavgiften. Om du av någon anledning inte vill gå en termin är du inte bunden att betala platsen. Du kan närsomhelst avsluta medlemskapet genom att skicka ett mail till oss.

För gamla medlemmar

OBS! Du säkrar din plats i kören genom att betala terminsavgiften. Om inte avgiften är betald den 8 augusti släpps din plats upp till någon annan och du behöver anmäla dig på nytt.

Ångerrätt

Hos oss kan du alltid ångra dig!

Vi är måna om att det ska kännas rätt och kul i våra körer. Därför har alla våra medlemmar full ångerrätt, med full återbetalning, upp till en vecka efter terminsstart. På så sätt kan du komma och prova en gång utan att ha bundit upp dig. Om du behöver avsluta ditt medlemskap upp till tre veckor efter terminsstart har du rätt till 50% återbetalning av den fulla avgiften. För avanmälan gjord senare än tre veckor efter terminsstart krävs läkarintyg eller dyl. för återbetalning.

 

Du kan enkelt avanmäla dig genom att skicka ett mail till oss på info@vocalhouse.se

Foto/Video

VocalHouse förbehåller sig rätten att ta bilder och filma vid repetitionstillfällena och även vid eventuella uppträdanden. Dessa material får sedan användas i marknadsföringssyfte, tex. på vår hemsida, facebooksida & instagram. Det är även fullt tillåtet av andra som vistas i samma lokal att ta foton och/eller filma. När du anmäler dig godtar du detta. 

Ändring tid/plats

Vid behov förbehåller VocalHouse sig rätten att ändra datum, tid eller plats för körvning/konsert, detta meddelas dig som körmedlem så snart som möjligt.

bottom of page